Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Виконання Державної цільової Програми протидії торгівлі людьми
AA

Виконання Державної цільової Програми протидії торгівлі людьми

Питання профілактики правопорушень, бездоглядності серед підлітків та попередження насильства у сім'ї  розглядається на нарадах з педагогічним колективом, засіданнях загальногімназійного комітету та Ради гімназії №1, тематичних семінарах (ЮЗШ №2), на засіданні методичної комісії класних керівників (ЮЗШ №4).

У навчальних закладах організовано семінари, «круглі столи», конференції, виставки, огляди літератури з питань протидії торгівлі людьми.

У гімназії №1 проведено загальногімназійну лінійку з питань торгівлі людьми із залученням представників кримінальної міліції; консультації та роз'яснювальну роботу  серед учнівської молоді з питань запобігання торгівлі людьми; вечір відпочинку «У колі дружної родини»; родинні свята «Міцна хай буде наша вся родина», «Шануй батька та неньку», «Якщо зміцніє хоч одна родина, міцніше стане й Україна»; диспут «Чи можна навчитися бути гарними батьками».

У ЮЗШ №2 організовано радіогазету «Як уберегтися від торгівлі людьми» та тематичну виставку «Викрадання і продаж людей». У ЮЗШ №1 заплановано проведення конференції з питань запобігання насильства в сім'ї.

Оновлено інформацію на стенді «Права дитини»; відбулися засідання за «круглим столом» «Протидія торгівлі людьми» (9,11кл), тематичні повідомлення на лінійці (ЮЗШ №4);  семінар з питань протидії торгівлі людьми та боротьби з нею, ознайомлення учнів з відповідними актами законодавства  (ЮЗШ №3).

За участю дітей, учнівської молоді та їх батьків проведено просвітницькі заходи з питань запобігання торгівлі людьми та боротьби з нею з метою зменшення ризику потрапляння до трудового та сексуального рабства.

Організовано заняття батьківського університету педагогічних знань, зокрема «Збереження здоров'я дітей – важлива умова їхнього різнобічного розвитку», «Дитячі страхи та їх подолання», «Психофізичний розвиток підлітків», «Свідомий вибір майбутньої професії. Роль навчального закладу та батьків у виборі професії»(гімназія №1); «круглий стіл»  та бесіди  на батьківських зборах «Увага! Торгівля людьми» (ЮЗШ №2); виготовлено буклети для учнів, батьків, учителів з питань запобігання торгівлі людьми та  боротьби з нею (ЮЗШ №4).

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.04.2024 по 25.04.2024 року

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 15 891,0  тис....

Перелік вакантних посад, наявні в  м.Южноукраїнську станом на 29.04.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

  Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості н...

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...

Вітаємо з перемогою!

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Дванадцятирічний Давид Іваненков, учень Южноукраїнської мистецької школи, посів II місце у сере...