Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проєкт регуляторного акту – проєкт рішення Южноукраїнської  міської ради «Про втрату чинності рішення Южноукраїнської міської ради від 12.10.2009 №1104 «Про затвердження Концепції розвитку ринків м. Южноукраїнська»

Підставою для розробки даного проєкту рішення є закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про захист від недобросовісної конкуренції», протокол №1 від 16.04.2024 робочої групи з питань прискореного перегляду регуляторних актів, прийнятих органами місцевого самоврядування.

Проєкт регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднений 29.04.2024 на офіційному веб сайті Юноукраїнської міської громади за адресою www.yu.mk.ua.

З проєктом регуляторного акту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в міській бібліотеці  для дорослих, в бібліотеці  ПК «Енергетик» та в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар  Квітковий, 9,  тел. 5-57-78, 2-74-24.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту, складає 1 місяць з дня їх оприлюднення на офіційному офіційному веб сайті Юноукраїнської міської громади за адресою www.yu.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проектів регуляторних актів приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Європейська, 48, тел. 5-57-78, 5-74-24; факс 5-62-00.

Читайте також

Оголошення

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської...

Повідомлення про продовження терміну громадського обговорення проекту рішення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відділ містобудування  та архітектури Южноукраїнської міської ради повідомляє про продовження т...

Повідомлення

Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господ...