Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Український енергокомплекс очима мандрівника
AA

Южно-Український енергокомплекс очима мандрівника

Южно-Український енергетичний комплекс відвідав блогер Михайло Закусилов.

Від джерела – до моря, - з таким девізом мандрівник вже не перший рік підкорює українські річки, сплавляючись по них. Будівельник за професією, зароблені кошти він витрачає на подорожі. Описує їх на своїй сторінці в Facebook, а також фільмує і ділиться на своєму однойменному каналі в YouTube – Михаил Закусилов.

Нині 40-річний мандрівник подорожує Південним Бугом: знайомиться з людьми, знімає краєвиди, цікавиться історією нашої землі. Його черговою зупинкою став Южно-Український енергокомплекс. На наше запрошення 6 серпня він зупинився на березі Олександрівського водосховища біля Ташлицької ГАЕС. І хоч погода того дня була не на нашому боці – сильний дощ і поривчастий зустрічний вітер суттєво затримали його на шляху до місця зустрічі, через що довелося скоротити заздалегідь обумовлений план знайомства з підприємством, сподіваємося, що навіть за короткий час, відведений на зустріч, він зміг оцінити масштаб та важливість енергетичного комплексу на Південному Бузі.

Ну, і, крім того, за словами Михайла, він має намір у майбутньому ще раз завітати сюди, щоб уже детальніше розповісти про об’єкти енергокомплексу своїм підписникам.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...