Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Енергоатом і Южноукраїнська міська рада посилюють співпрацю задля соціально-економічного розвитку та захисту міста-супутника ПАЕС
AA

Енергоатом і Южноукраїнська міська рада посилюють співпрацю задля соціально-економічного розвитку та захисту міста-супутника ПАЕС

✍️ Енергоатом і Южноукраїнська міська рада посилюють співпрацю задля соціально-економічного розвитку та захисту міста-супутника ПАЕС  

Сьогодні, 5 квітня, керівник Енергоатома Петро Котін та секретар Южноукраїнської міської ради Денис Кравченко підписали Меморандум про співпрацю. 

Серед напрямів:

  • посилення захисту Південноукраїнської АЕС, міста-супутника та підвищення безпеки його мешканців;
  • зміцнення співробітництва та координація зусиль для соціально-економічного розвитку Южноукраїнської міської територіальної громади. Зокрема, щодо опрацювання питань житлово-комунального господарства.

Додатково сторони домовились, що керівництво міста докладе максимум зусиль для пришвидшення процесу погашення заборгованості перед Енергоатомом за низку комунальних послуг. 

Крім того, Петро Котін та Денис Кравченко обговорили безпекову ситуацію в регіоні, питання будівництва додаткових захисних споруд у місті-супутнику Південноукраїнської АЕС та координації заходів із надання допомоги захисникам України. 

- «Цей меморандум дасть можливість поглибити співпрацю Енергоатома та Южноукраїнської громади, зокрема й для впровадження нових проєктів, таких як Технологічний комплекс з виробництва тепловидільних збірок», – сказав Петро Котін.

Своєю чергою секретар Южноукраїнської міськради додав, що підписання меморандуму є історичною подією для громади, а підтримка Енергоатома і місцевих, і Збройних сил України є прикладом для інших компаній.

- «Я дякую і НАЕК, і Петру Борисовичу за вашу позицію та допомогу. Енергоатом дійсно є одним з лідерів забезпечення ЗСУ. Я нещодавно й сам був військовим, тому відчув підтримку на собі. Усі потреби, зокрема, мого підрозділу, були забезпечені Компанією у короткі строки та в повному обсягу», – сказав Денис Кравченко.

Нагадаємо, меморандуми вже підписані з владою міст-супутників інших українських АЕС – Вараша, Нетішина та Енергодара.

#UAразом #standwithukraine #stoprussia #russiaisaterroriststate

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...