Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Організація молоді ППО ПАЕС провела благодійний турнір з дартсу на користь ЗСУ
AA

Організація молоді ППО ПАЕС провела благодійний турнір з дартсу на користь ЗСУ

Диктатору – дротик, ЗСУ - донат. Під таким гаслом організація молоді Первинної профспілкової організації Південноукраїнської АЕС (ППО ПАЕС) 6 квітня провела благодійний турнір з дартсу. Зібрано 4500 грн.

Молоді атомники запланували серію заходів, головною метою яких є збір коштів для військових. Змагання з дартсу були першими у цій серії. Своєрідною родзинкою турніру стала розминка. 18 спортсменів-аматорів мали нагоду покидати дротики в мішень з російським диктатором. Трійці найвлучніших вручили подарункові сертифікати від спонсора.

Турнір тривав майже чотири години. Змагалися парами до двох перемог. Перший, хто набрав 301 очко, визнавався переможцем.

Найкращу влучність і вправність показали двоє працівників Південноукраїнської АЕС. Чемпіоном став Максим Телятник (служба надійності, ресурсу та продовження експлуатації), а віцечемпіоном – представник хімічного цеху Антон Плетньов. Третє місце посів Олександр Степанов.

Переможці отримали подарунки від Організації молоді і спонсора. Також кожному учаснику вручили пам'ятну медаль.

Головний здобуток турніру – зібрана для Збройних Сил України сума в 4500 гривень. «Ці кошти підуть на придбання запчастин для смертельних пташок, які влучатимуть у ворогів не гірше, ніж дротики в мішень. У квітні ми проведемо ще два благодійні турніри з метою збору коштів для ЗСУ. Це змагання з більярду і кіберспорту, які відбудуться 13 і 20 квітня відповідно», – анонсував голова Організації молоді ППО ПАЕС Євген Мітченко.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...