Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В інформаційному центрі Південноукраїнської АЕС організували енергетичний квест для ветеранів
AA

В інформаційному центрі Південноукраїнської АЕС організували енергетичний квест для ветеранів

28 березня фахівці інформаційного центру «Імпульс» філії «ВП ПАЕС» провели інтелектуальну гру «Time energy» для відпочивальників відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування Южноукраїнської міської територіальної громади».

Турбота про людей похилого віку - прекрасна та благородна справа, адже саме старші люди зберегли для нашого покоління найкращі національні та виробничі традиції, навчили долати труднощі та з оптимізмом дивитись у майбутнє. А ще вони не розгубили з роками бажання бути потрібними, бажання допомагати, розповідати, згадувати свій життєвий шлях, старші люди – найвдячніші слухачі, відкриті до нових знань та вмінь, до корисної або просто цікавої інформації.

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків «Імпульсу» завжди раді приймати у своїх стінах тих, хто майже півсотні років тому зводив наше місто та енергокомплекс, хто передав трудову естафету своїм дітям та онукам, і зараз перебуває на заслуженому відпочинку.

Для ветеранів підготували своєрідний енергетичний квест - інтелектуальну гру «Time energy», темою якої було енергозбереження в побуті – питання доволі актуальне для малозабезпечених верств населення, якими, на жаль, є більшість пенсіонерів. Не зважаючи на те, що дехто з них не мав стосунку до виробництва електроенергії, поділені на веселі різнобарвні команди, южноукраїнці поважного віку з нечуваним запалом та енергією промандрували всіма етапами гри. Вони продемонстрували знання теми, неабияку винахідливість та бажання здобути перемогу для своїх команд. Також переглянули інформативні відеоролики. На завершення заходу гостям запропонували тематичне анкетування, аби отримати зворотній зв’язок та покращити підбір корисної інформації для наступних зустрічей. 

Одна з гостей - Антоніна Ляпало - тепло дякувала працівникам управління інформації та громадських зв’язків за прийом, за веселі та змістовні конкурси. «Я вже на пенсії, та хочу знати і бачити, як живе і функціонує головне підприємство нашого міста. Тож сьогодні просто в захваті від того, як все змінюється на краще і процвітає! Дуже вдячна фахівцям атомної станції за увагу до нас, за цікавий проєкт, який дав нам змогу на деякий час забути про вік, отримати задоволення та заряд бадьорості від змагань і цікаву та корисну інформацію щодо енергозбереження, екології та світу атомної енергетики. Велике враження ми всі отримали від захоплюючої віртуальної мандрівки Південноукраїнською АЕС за допомогою 3D окулярів».

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...