Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В інформцентрі ВП ПАЕС провели інтелектуальну гру для учнів ліцею №2
AA

В інформцентрі ВП ПАЕС провели інтелектуальну гру для учнів ліцею №2

18 березня в інформцентрі Південноукраїнського енергокомплексу провели цікаву інтелектуальну гру для учнів ліцею №2 міста Южноукраїнська. Захід організовано в рамках профорієнтаційної роботи із закладами освіти міста-супутника. Його метою є формування потенційного кадрового резерву персоналу ПАЕС, сприянню позитивного іміджу підприємства та популяризації атомної енергетики в цілому.

У перебігу гри ліцеїсти відповідали на запитання щодо способів виробництва електроенергії та трендів розумного енергоспоживання. Юнаки показали високий рівень знань та навичок у сфері точних наук. Крім цього, бажаючі здійснили віртуальну прогулянку промисловим майданчиком Південноукраїнської АЕС із зупинками в турбінному, реакторному відділеннях і «побували» на блочному щиті керування. 

Фахівці інформаційного центру «Імпульс» розповіли відвідувачам також про низку цікавих проєктів, що реалізуються підприємством для учнівської молоді. Зокрема, про інтелектуальний турнір «Розберемо на томи» та конкурс рефератів «Ядерна енергія і світ». На завершення заходу ліцеїсти отримали іміджеву продукцію ПАЕС.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...