Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведене чергове обстеження територій громади стосовно несанкціонованих сміттєзвалищ
AA

Проведене чергове обстеження територій громади стосовно несанкціонованих сміттєзвалищ

 

В рамках робочої перевірки було проведено чергове обстеження територій Южноукраїнської міської територіальної громади з метою виявлення несанкціонованих місць накопичення сміття.

За результатами огляду на виїзді з боку с. Панкратове в бік траси Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» на бетонованому покритті колишньої автозаправної станції виявлене місце регулярного складування значних обсягів побутових відходів (близько 50 м3).

 

Біля с. Панкратове

Наступна виявлена локація – на узбіччі проїжджої частини в районі балки на виїзді з дач ОСТ «Бузьке» в бік с. Бугське. В цьому місці висипано біля двох машин будівельного сміття – уламків бетону, пластику та паперу.

Біля с. Бугське

За підсумками обстеження було вирішено провести обрахунок вартості вивозу відходів з виявлених місць накопичення та провести їх прибирання у поточному році із залученням комунальних підприємств міста за кошти спеціального фонду охорони навколишнього природного середовища Южноукраїнської міської ради.

Звертаємося до всіх мешканців сіл Панкратове та Бугське, а також дачників, ділянки яких знаходяться неподалік цих населених пунктів!

На прибирання сміття у таких несанкціонованих місцях витрачаються значні кошти, які можна було би витратити на благоустрій парків та скверів, місць відпочинку. Просимо вас ставитися дбайливо до оточуючої природи, мати повагу до себе і інших жителів громади. Утилізуйте сміття у призначених для цього місцях!

 

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...