Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Прибрано масштабну локацію біля с. Іванівка
AA

Прибрано масштабну локацію біля с. Іванівка

Станом на 29 грудня 2023 року в повному обсязі було завершено прибирання масштабного місця несанкціоновано накопичення побутового сміття біля с. Іванівка  (вздовж ґрунтової дороги до оглядового майданчику на р. Південий Буг) на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

            Довгий час зазначене місце накопичення залишалося одним з найбільш проблемних місць накопичення побутових відходів через відсутність у с. Іванівка централізованої системи збирання та вивезення побутових відходів. Відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради було проведено обстеження цієї локації та поставлене на контроль щодо прибирання.

За результатами підготовки документації виконавцем робіт було обрано комунальне підприємство «Служба комунального господарства», працівники якого провели повний комплекс робіт з прибирання та вивезення побутових відходів до полігону, включаючи ручне вибирання з ґрунту  поліетилену, пластикових та інших полімерних відходів, які наразі є головними та найнебезпечнішими забруднювачами підземних та поверхневих вод та земельних ресурсів.

У зв’язку з погодними умовами неможливо було зробити гарні світлини, тому дочекавшись теплої весняної погоди, доводимо до Вашого відома, що наразі дорога до оглядового майданчика нарешті набула охайного вигляду. Тепер тут приємно мандрувати та споглядати мальовничі види на прилеглий каньйон та ріку Південний Буг.

Шановні мешканці с. Іванівка! Звертаємося до вас з великим проханням - більше не засмічуйте прекрасну місцевість біля ваших домівок! Користуйтеся сміттєвими баками, а рослинні залишки компостуйте на присадибних ділянках.

До прибирання

Після прибирання

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...