Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведене чергове обстеження територій громади стосовно несанкціонованих сміттєзвалищ

03.10.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

 

В рамках робочої перевірки було проведено чергове обстеження територій Южноукраїнської міської територіальної громади з метою виявлення несанкціонованих місць накопичення сміття.

За результатами огляду на виїзді з боку с. Панкратове в бік траси Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» на бетонованому покритті колишньої автозаправної станції виявлене місце регулярного складування значних обсягів побутових відходів (близько 50 м3).

 

Біля с. Панкратове

Наступна виявлена локація – на узбіччі проїжджої частини в районі балки на виїзді з дач ОСТ «Бузьке» в бік с. Бугське. В цьому місці висипано біля двох машин будівельного сміття – уламків бетону, пластику та паперу.

Біля с. Бугське

За підсумками обстеження було вирішено провести обрахунок вартості вивозу відходів з виявлених місць накопичення та провести їх прибирання у поточному році із залученням комунальних підприємств міста за кошти спеціального фонду охорони навколишнього природного середовища Южноукраїнської міської ради.

Звертаємося до всіх мешканців сіл Панкратове та Бугське, а також дачників, ділянки яких знаходяться неподалік цих населених пунктів!

На прибирання сміття у таких несанкціонованих місцях витрачаються значні кошти, які можна було би витратити на благоустрій парків та скверів, місць відпочинку. Просимо вас ставитися дбайливо до оточуючої природи, мати повагу до себе і інших жителів громади. Утилізуйте сміття у призначених для цього місцях!