Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Представники ВП ЮУАЕС взяли участь в обласному семінарі директорів закладів професійно-технічної освіти
AA

Представники ВП ЮУАЕС взяли участь в обласному семінарі директорів закладів професійно-технічної освіти

Представники ВП ЮУАЕС взяли участь в обласному семінарі директорів закладів професійно-технічної освіти і поділилися досвідом співпраці з Южноукраїнським ліцеєм. Навчальний заклад з 1980 року готує кадри для головного підприємства міста: електромонтерів, слюсарів, електрозварників тощо. Співпраця ведеться за кількома напрямками. Окрім того, що учні проходять на об'єктах енергокомплексу практику та мають можливість працевлаштуватися до підрозділів, на підприємстві проводять стажування для майстрів профліцею, а спеціалісти ЮУАЕС допомогають у роботі екзаменаційних комісій.

«Наразі на Южно-Українському енергокомплексі працюють 934 спеціалісти, які колись навчались саме у місцевому професійному ліцеї, - зазначив в.о. начальника управління кадрів ВП ЮУАЕС Михайло Костюченко. – Те, що кожен сьомий атомник є випускником вашого навчального закладу, вказує на високий рівень підготовки кваліфікованих фахівців».

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...