Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівники ВП ПАЕС у складі Мальтійської служби допомоги піклуються про нужденних
AA

Працівники ВП ПАЕС у складі Мальтійської служби допомоги піклуються про нужденних

Волонтери Южноукраїнського осередку Мальтійської служби допомоги, серед яких чимало працівників Південноукраїнської АЕС, з початку війни роздали вже понад 3600 пакунків з продуктовими наборами людям, які опинилися у скрутних умовах. 

Продукти харчування першої необхідності надійшли від європейських благодійників у рамках проєкту «Гуманітарна допомога для населення України». За словами волонтерів, загальна вага такого соціального пакунку – понад 11 кг. Сюди входять борошно, крупи, консерви, макарони і багато іншого.

Мальтійці подолали сотні кілометрів шляху по Миколаївській області, аби допомогти внутрішньо переміщеним особам, багатодітним родинам, людям з інвалідністю та мешканцям прифронтових територій. Відвідали більше десятка міст та селищ – Миколаїв, Нову Одесу, Новоселівку, Новомар’янівку, Трикрати, Агрономію та інші населені пункти. Перед Новим роком планують повторно з’їздити у Снігурівку, адже не встигли охопити усіх, кому передбачена гуманітарна допомога. 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...