Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівники ВП ПАЕС отримали нагороди з нагоди професійного свята
AA

Працівники ВП ПАЕС отримали нагороди з нагоди професійного свята

22 грудня багатотисячний колектив енергетиків відзначив професійне свято. Самовіддана праця кращих працівників була відзначена нагородами різного ґатунку, зокрема й державного рівня.

Згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського від 21.12.2023 №828/2023 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня енергетика» було відзначено роботу працівників ДП «НАЕК «Енергоатом». Зокрема, за вагомий внесок у розвиток і забезпечення діяльності енергетичного комплексу в умовах воєнного стану, особисту мужність і самовідданість, виявлені під час ліквідації наслідків аварій на об’єктах енергетичної інфраструктури, сумлінне виконання професійного обов’язку медаллю «За працю і звитягу» нагороджені двоє працівників енергоремонтного підрозділу ВП «Південноукраїнська АЕС»: майстер з ремонту парогазотурбінного устаткування Василь Ісаченко та оператор транспортно-технологічного устаткування реакторного відділення Валерій Унгуряну.

На Південноукраїнській АЕС у цей день провели підсумкову нараду за участі генерального директора Ігоря Половича і керівників підрозділів. Підбили підсумки роботи за 2023 рік та відзначили кращих працівників підприємства.

Серед нагород – нагрудні знаки «За служений працівник атомної енергетики» НАЕК «Енергоатом», «Почесний працівник атомної енергетики», «Відмінник атомної енергетики», відзнаки «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України», почесні грамоти та листи подяки. Трьом працівникам підприємства – начальнику зміни атомної електростанції Андрію Гріньову, керівнику групи відділу підготовки та проведення ремонтів Ірині Весніній, старшому оператору реакторного відділення РЦ-2 Миколі Вовненку присвоєно звання «Заслужений працівник ВП ПАЕС».

Під час прямого включення свої вітання південноукраїнським енергетикам передав очільник профільного міністерства Герман Галущенко та президент НАЕК «Енергоатом» Петро Котін. Вони подякували колективу атомників за те, що у режимі 24/7, під ударами ракет та дронів, у будь-яку погоду та пору року атомники тримають енергосистему та несуть світло в домівки українців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...