Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Південноукраїнські атомники – надійний тил для захисників
AA

Південноукраїнські атомники – надійний тил для захисників

Що міцнішим буде тил, то швидше прийде Перемога – так вважають у ВП ПАЕС, тому продовжують підтримувати захисників України. Сьогодні енергетики передали військовим чергову партію допомоги на понад 700 000 гривень.

Зважаючи на те, що ситуація на фронті складна, з зарплати листопада атомники знову відрахували свій одноденний заробіток для підтримки ЗСУ. Аби персонал зміг особисто долучитися до придбання усього необхідного армійцям, трохи змінили схему – відтепер працівники підрозділів не просто беруть участь у переданні високотехнологічного військового обладнання, амуніції, спорядження та іншого, але й власноруч займаються супроводом закупівель від пошуку постачальника до перевірки якості продукції, спілкування з бійцями та вручення їм замовлення. Перші успішні кейси вже мають служба головного технолога і цех теплової автоматики та вимірювань.

Частина А4949, що тримає оборону на Запорізькому напрямку, отримала рації Motorola у кількості 10 штук на загальну суму майже 230 тисяч гривень. Ці пристрої необхідні бійцям для більш злагодженої роботи вогневих груп, які протидіятимуть шахедам. Військовослужбовець Руслан підкреслив, що допомога тилу захисникам України сьогодні вкрай потрібна, адже це додаткові можливості для оборони і наступу.

Частина А4718 отримала від працівників ПАЕС квадрокоптери Mavic 3 і 3T, зарядні станції EcoFlow, виносні дводіапазонні антени підсилювача сигналів для квадрокоптерів, приціл нічного бачення Sytong, 40 метрів коаксіального кабелю.

Отримувати допомогу від атомників приїхав військовослужбовець Юрій. У свій час він 11 років був нацгвардійцем, охороняв Південноукраїнську АЕС. Після повномасштабного вторгнення пішов на фронт і зараз разом з побратимами тримає стрій поблизу Кліщіївки. «Окупанти мають чимало високотехнологічного обладнання, скоріше за все, їм допомагають китайці. Тому ми дуже вдячні за кожен дрон, приціл нічного бачення та інші сучасні пристрої, що допомагають нам безпечніше виконувати поставлені бойові завдання», - зазначив Юрій.

Через важкі бої не всі військовослужбовці можуть особисто приїхати у місто-супутник і отримати допомогу безпосередньо в руки. Але і тут знайшлось рішення. Енергетики відправляють їм замовлення поштою, до найзручнішого для військових прифронтового  відділення, аби бійці змогли якнайшвидше отримати потрібні речі і ще ефективніше бити ворога.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...