Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | «Очі» і зв'язок для мотопіхотинців від колективу ПАЕС
AA

«Очі» і зв'язок для мотопіхотинців від колективу ПАЕС

Працівники Південноукраїнської АЕС передали мотопіхотинцям монокуляри нічного бачення, безкаркасні медичні ноші, модеми Starlink та квадрокоптер. Ці пристрої та речі допоможуть бійцям ефективніше протистояти рашистам на Харківщині.

П’ять монокулярів нічного бачення, стільки ж безкаркасних медичних нош, два 3G модеми Starlink та квадрокоптер Mavic 3. Солідний набір загальною вартістю понад сімсот тисяч гривень члени Організації молоді ПАЕС вручили мотопіхотинцям. «Я сподіваюся, що ця допомога стане вам у пригоді, а ми й надалі будемо вас підтримувати», – сказав лідер молодіжного руху ПАЕС Євген Мітченко.

Також атомники підготували військовим приємний бонус: маскувальні костюми для розвідників і снайперів, взуття та гумові рукавички для бойових медиків. Продукція якісна, виготовлена європейськими виробниками. Її на безоплатній основі надіслали постачальники, які співпрацюють з ПАЕС у рамках благодійної акції «Допомога захисникам України». Мотопіхотинці до працівників Південноукраїнського енергокомплексу звертаються вже втретє. Раніше колектив атомної станції забезпечив цих військовослужбовців дроном і генераторами. «Кожного разу потреби лише зростають, бо квадрокоптери і тепловізори – це витратний матеріал. Старлінки нам потрібні для зв’язку», – пояснив отримувач допомоги.

Зараз бійці воюють на Куп’янському напрямку. Кажуть, там дуже гаряче, тому суттєва підтримка з боку енергетиків не лише спрощує роботу, а й посилює бойовий дух їхнього підрозділу.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...