Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги виробників сільськогосподарської продукції
AA

До уваги виробників сільськогосподарської продукції

З метою отримання у 2023 році фінансової підтримки фермерськими господарствами та іншими виробниками сільськогосподарської продукції за спеціально бюджетною дотацією за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності, звертаємо увагу на необхідність актуалізування даних щодо кількості наявного поголів’я та тих, які вибули зі стада з тих чи інших причин через Єдиний державний реєстр тварин.

Єдиний державний реєстр тварин – це електронна база даних про ідентифікованих сільськогосподарських тварин (велика рогата худоба, коні, свині, вівці, кози), їх власників, господарства, переміщення, забій, утилізацію, загибель, падіж таких тварин, до якої зобов’язані подавати інформацію юридичні та фізичні особи, які провадять діяльність з:

розведення та утримання тварин;

забою та утилізацію тварин;

продажу тварин, надання послуг зі штучного осіменіння та організації виставок тварин.

Адміністратором реєстру тварин є Держпродспоживслужба. Комплекс робіт з реєстрації та ідентифікації тварин виконує державне підприємство «Агенство з ідентифікації і реєстрації тварин», що належить до сфери управління Держпродспоживслужби. Для реєстрації даних про ідентифіковану тварину та господарство в Реєстрі тварин суб’єктам господарювання потрібно звертатися за місцем реєстрації:

Фізичним особам – в державну установу ветеринарної медицини фізичним особам – в державну установу ветеринарної медицини https://dpss.gov.ua/sluzhba/ustanovitapidpriyemstvaderzhprodspozhivsluzhbi;

юридичним особам – до філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» https://www.agro-id.gov.ua/kontakti/fili%d1%97.

 

Читайте також

До уваги власників особистих селянських господарств та/або фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Повідомляємо вам,  відповідно до Методики визначення шкоди та збитків, завданих особистим...