Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги агровиробників. Мінеральні добрива для весняної посівної кампанії 2024 року
AA

До уваги агровиробників. Мінеральні добрива для весняної посівної кампанії 2024 року

Уряд США у межах ініціативи AGRI - Україна безоплатно надасть 7,0 тис. українським агровиробникам мінеральні добрива для весняної посівної кампанії 2024 року. Загалом через Програму USAID АГРО українським агровиробникам передадуть 14 тис. т. добрив. Кожен учасник зможе отримати до 2 т. мінерального добрива (карбамід) на господарство.

За підтримки Міністерства з аграрної політики та продовольства України, реєстрація на отримання допомоги здійснюватиметься в Державному аграрному реєстрі (ДАР) у розділі «Доступні програми» - USAID АГРО_карбамід під ярі зернові та олійні в сезоні  2024 року.

Подача заявок в ДАРі триватиме з 01-14 листопада 2023 року.

Отримати допомогу можуть агровиробники, які:

мають в обробітку від 5 до 500 га у будь-якій області України (за винятком тимчасово окупованих територій);

вирощують зернові або олійні культури;

зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи – підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства;

відповідають іншим умовам програми.

Погоджені заявники, які обробляють від 5 до 20 га землі (власна та орендована), отримають по 1 т. добрива, а ті, хто обробляють від 20 до 500 га – по 2 т. Пріоритетність в отримані добрив матимуть господарства, власницями або заявниками яких є жінки (згідно з інформацією в системі ДАР).

Видача добрив планується на листопад-грудень 2023 року.

Читайте також

До уваги власників особистих селянських господарств та/або фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Повідомляємо вам,  відповідно до Методики визначення шкоди та збитків, завданих особистим...