Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги агровиробників!
AA

До уваги агровиробників!

Щодо отримання безоплатного  насіння кукурудзи бренду Dekalb від компанії Bayer для весняної сівби.

Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть українським агровиробникам з Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській (Бучанський, Вишгородський, Фастівський та Броварський райони), Луганській, Миколаївській (Миколаївський, Баштанський райони), Сумській (Шосткинський, Конотопський, Сумський, Охтирський райони), Харківській, Херсонській, Чернігівській (Чернігівський, Корюківський, Новгород-Сіверський райони) областей (за винятком тимчасово окупованих територій) насіння кукурудзи бренду Dekalb від компанії Bayer для весняної сівби.

Кожен учасник зможе отримати до 25 посівних одиниць на господарство, чого буде достатньо для посіву 25 гектарів.

Для отримання насіння фермерам необхідно зареєструватися в Державному аграрному реєстрі у розділі «Доступні програми» - USAID АГРО насіння кукурудзи Dekalb, 2024 рік. Прийом заявок триватиме до 21 квітня. Видача насіння планується в кінці квітня 2024 року. Отримати допомогу можуть агровиробники, які мають в обробітку від 5 до 500 га., зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства.

Читайте також

До уваги власників особистих селянських господарств та/або фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Повідомляємо вам,  відповідно до Методики визначення шкоди та збитків, завданих особистим...