Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги сільських жінок-фермерок
AA

До уваги сільських жінок-фермерок

Триває реєстрація для участі в освітньо-грантовій програмі розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок «TalentA-2023».

«TalentA-2023» є міжнародною освітньо-грантовою програмою, яку Corteva Agriscience щороку реалізує в Україні, сприяючи покращенню продовольчої безпеки суспільства через розширення можливостей з освіти та доступу до фінансів для жінок, які проживають у сільській місцевості та зайняті у сільському господарстві. Протягом всього періоду існування програми в Україні Міністерство аграрної політики та продовольства України є її інституційним партнером.

Програма передбачає проведення навчального онлайн-хабу та грантового конкурсу мікропроєктів. Переможниці програми розділять грантовий фонд у понад 1 млн грн, якій Corteva Agriscience виділяє для зростання власного бізнесу фермерок та соціальної підтримки їх громад.

Реєстрація на участь в «TalentA-2023» розпочата 8 березня та триватиме до 30 травня 2023 року. Учасницями можуть стати жінки, які відповідають встановленим критеріям відбору: вік від 18 років; проживання в населеному пункті з населенням до 10,0 тис осіб або робота на сільськогосподарському підприємстві, яке зареєстроване в такому населеному пункті та працює не менше року.

Навчальний план програми має на меті допомогти жінкам, які задіяні в сільськогосподарському виробництві, зробити їх бізнес життєздатним попри повномасштабну війну, забезпечити його зростання та створити нові проєкти, які сприяють досягненню цілей сталого розвитку й спрямовані на задоволення актуальних потреб територіальних громад.

Участь у програмі TalentA є безкоштовною. Після закінчення програми навчання учасниці можуть взяти участь в конкурсі грантів на розвиток бізнесу та підтримку громад. Оголошення переможниць відбудеться в жовтні з нагоди Всесвітнього дня сільських жінок.

Детальніше про участь в освітньо-грантовій програмі за посиланням http://surl.li/ggpai.

Довідково:

Міністерство аграрної політики та продовольства України та міжнародна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience вже четвертий рік поспіль співпрацюють в рамках освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA https://www.corteva.com.ua/news-and-events/TalentA-2023.html, спрямовуючи свої зусилля на розвиток жіночого фермерства та зміцнення сільських громад під час війни.

 

Читайте також

До уваги власників особистих селянських господарств та/або фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Повідомляємо вам,  відповідно до Методики визначення шкоди та збитків, завданих особистим...