Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Чергова партія допомоги від південноукраїнських атомників поїхала на передову
AA

Чергова партія допомоги від південноукраїнських атомників поїхала на передову

Чергову партію важливого обладнання від енергетиків отримав один з військових підрозділів, де нині служить працівник Південноукраїнської АЕС.

«Атомна станція жодного нашого запиту не проігнорувала», - каже Валерій. Він знає, що завжди може розраховувати на надійне плече колег з Південноукраїнської АЕС. Обороняти рідну землю релейник електроцеху пішов ще у 2015 році. Напередодні Нового року захисник завітав на підприємство, щоб отримати чергову партію необхідного на передовій обладнання. «Хочу сказати, що все отримане обладнання використовується за призначенням, і дуже допомагає виконувати нашу роботу із знищення російських окупантів», - говорить військовослужбовець.

З кожним із працівників, що нині на передовій, в колективі підрозділу підтримують зв’язок, турбуються та, за першої можливості, намагаються зустрітися. Керівник цеху каже, обладнання та пристрої, що передаються військовим, в рамках благодійної акції «Допомога захисникам України» є дуже важливими для них. Проте, не менш важливою ця діяльність є для усіх учасників доброчинного проєкту. «Це дуже важливо для нас, тому що всі ми прекрасно розуміємо, що завдяки цим хлопцям, які нині на передовій, ми маємо змогу працювати, наші діти – спокійно спати. Якщо ми не будемо допомагати нашій армії, передова буде тут, тому, це дуже важливо саме для нас», - зазначив керівник  одного з підрозділів ВП ПАЕС Валерій Бакунець.

Обладнання, яке передали працівники електроцеху своєму колезі, допоможе нищити ворога та збереже життя наших захисників. Його вартість – 245 тисяч гривень.

Майже таку ж суму – 250 тисяч витратили на ще одну партію спеціальних пристроїв. Її в той же день Новою поштою передали військовій частині, яка знаходиться в «гарячій» точці.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...