Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Атомники ПАЕС надали допомогу чотирьом військовим підрозділам
AA

Атомники ПАЕС надали допомогу чотирьом військовим підрозділам

11 грудня чотири військові підрозділи, які захищають Україну, отримали від енергетиків Південноукраїнської АЕС необхідне обладнання. Передання допомоги відбулось у рамках акції «Допомога захисникам України».

Колектив ремонтно-будівельного цеху енергоремонтного підрозділу ВП ПАЕС вручив аеророзвідникам, які коригують удари по ворожих об’єктах поблизу Авдіївки квадрокоптер DJI Mavic 3 і DJI Mavic 3T з тепловізором та комплект акумуляторів до них.

Працівники служби інформаційних технологій атомної електростанції підсилили можливості однієї з мобільних груп для збиття шахедів, передавши захисникам цінне обладнання у вигляді тепловізійних прицілів, поворотних прожекторів та інверторних генераторів.

Група працівників апарату управління ПАЕС та профкому мала за честь передати на фронт ще одному підрозділу аеророзвідки сучасний квадрокоптер з тепловізійною камерою DJI Mavic 3T. Він обладнаний найновішою камерою, що дозволяє виявляти об’єкти вночі, в умовах низької видимості.

Зважаючи на обставини, не завжди військові можуть приїхати і особисто отримати таку необхідну допомогу від атомників. Тож три комплекти акумуляторів для квадрокоптерів відправили поштою.

На закупівлю всього необхідного для армійців спрямували понад 1 мільйон 200 тисяч гривень. Військові вдячні працівникам Південноукраїнського енергокомплексу за підтримку, адже вона допомагає більш ефективно боротися з ворогом і береже життя наших захисників.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...