Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся турнір з міні – футболу
AA

Відбувся турнір з міні – футболу

  18 листопада вихованці відділення футболу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо – юнацька спортивна школа» вшановували патріотизм та мужність громадян, які  восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини.

Перед початком турніру методист ДЮСШ проінформувала учнів про День Гідності та Свободи, якому присвячений турнір, про І Революцію – Майдан 2004 року – Свято свободи та Революцію 2013 року – Революцію Гідності.

У турнір з міні – футболу  серед юнаків 2000 – 2006 років народження брали участь шість команд у трьох вікових категоріях.

І місце серед молодших юнаків одержала команда імені Сергія Кисельова. Кращі гравці: Бойко Ілля, Лисицький Денис, Гончаренко Олександр, Ковальов Олександр, Мисак Єлизавета – єдина дівчинка на відділенні футболу.

У середній віковій категорії І місце у команди «Смайл». Кращі гравці: Портола Едуард, Павленко Микола, Безугленко Микита, Журавель Андрій, Шенкевич Ярослав.

Серед  старших - І місце знову у команди імені Сергія Кисельова. Кращі гравці: Лавренчук Юрій, Долдін Роман, Ткаченко Данило, Граждан Микита, Гуртовенко Максим.

 

Проведенням  таких змагань тренери – викладачі Бойко Юрій Леонідович, Головатий Юрій Вікторович прищеплюють своїм вихованцям любов до Батьківщини, розвивають бажання стати гідними громадянами України.

 

Читайте також

Особливості державної реєстрації смерті за рішенням суду про встановлення факту смерті

Южноукраїнський відділ державної реєстрації актів цивільного стану

Відповідно до статті 17 Закону України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану&quo...

Пенсія у зв’язку з втратою годувальника за особу, зниклу безвісти за особливих обставин

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Непрацездатні члени сім’ї особи, якій надано правовий статус особи, зниклої безвісти за особли...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

           У зв’язку з аварійно-ремонтними р...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 08.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 08 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальн...