Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся турнір з міні – футболу

23.11.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

  18 листопада вихованці відділення футболу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо – юнацька спортивна школа» вшановували патріотизм та мужність громадян, які  восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини.

Перед початком турніру методист ДЮСШ проінформувала учнів про День Гідності та Свободи, якому присвячений турнір, про І Революцію – Майдан 2004 року – Свято свободи та Революцію 2013 року – Революцію Гідності.

У турнір з міні – футболу  серед юнаків 2000 – 2006 років народження брали участь шість команд у трьох вікових категоріях.

І місце серед молодших юнаків одержала команда імені Сергія Кисельова. Кращі гравці: Бойко Ілля, Лисицький Денис, Гончаренко Олександр, Ковальов Олександр, Мисак Єлизавета – єдина дівчинка на відділенні футболу.

У середній віковій категорії І місце у команди «Смайл». Кращі гравці: Портола Едуард, Павленко Микола, Безугленко Микита, Журавель Андрій, Шенкевич Ярослав.

Серед  старших - І місце знову у команди імені Сергія Кисельова. Кращі гравці: Лавренчук Юрій, Долдін Роман, Ткаченко Данило, Граждан Микита, Гуртовенко Максим.

 

Проведенням  таких змагань тренери – викладачі Бойко Юрій Леонідович, Головатий Юрій Вікторович прищеплюють своїм вихованцям любов до Батьківщини, розвивають бажання стати гідними громадянами України.