Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Протягом якого терміну можна отримати відповідь на інформаційний запит?
AA

Протягом якого терміну можна отримати відповідь на інформаційний запит?

Розпорядник інформації відповідно до ч. 1 ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» зобов’язаний надати відповідь на інформаційний запит не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту.

У разі якщо запит на інформацію стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових  продуктів і предметів побуту, аварій катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних  подій, що сталися або можуть статися і загрожують безпеці громадян,  відповідь має бути надана не пізніше 48 годин з дня отримання запиту. Клопотання про термінове опрацювання  запиту має бути обґрунтованим.

У разі якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або вимагає пошук інформації серед значної кількості даних, розпорядник інформації може  продовжити строк розгляду запиту до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. Про продовження строку розпорядник інформації повідомляє запитувача в письмовій формі не пізніше п’яти робочих  днів з дня отримання запиту.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...