Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулась 46 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулась 46 сесія Южноукраїнської міської ради

46-а сесія Южноукраїнської міської ради відбулася 25 квітня під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка та за участі 25 депутатів. У засіданні взяли участь керівники відділів та управлінь, комунальних підприємств, представники засобів масової інформації та громадськості.

Перед розглядом порядку денного головуючий надав слово жителю громади Олександру Бистровському, який висловив занепокоєність станом вікон у дитячому садочку № 8 та закликав депутатів до виділення коштів на заміну вікон.  

Після коригування – включення двох додаткових та виключення одного недоопрацьованого проєкту рішення, порядок денний нараховував 49 питань.

Депутати внесли зміни до бюджету громади на 2024 рік, погодили виділення коштів з бюджету на виконання депутатських повноважень та повноважень старости, одноголосно підтримали присвоєння звання Почесного громадянина громади (посмертно) загиблому на війні воїну Віталію Вікторовичу Поживітьку. Також були затверджені декілька програм або зміни до них: «Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської МТГ на 2022-2026 роки», «Програми реформування та організації харчування в закладах освіти Южноукраїнської МТГ на 2024-2030 роки», «Соціальна комплексна програма підтримки сім’ї, оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій, запобігання та протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2026 року в Южноукраїнській МТГ».

Не набрав достатньої кількості голосів проєкт рішення «Про внесення змін до програми капітального будівництва об’єктів  житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури Южноукраїнської міської територіальної громади на 2021-2025 роки в новій редакції, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.04.2021 № 339». Також депутати не надали дозвіл комунальному підприємству «Грааль» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та обслуговування компостної ями в смт. Костянтинівка.

Протягом засідання тбули розглянуті та позитивно вирішені питання приватизації, земельні питання, також надано згоду на передачу трьох будинків в управління новим об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та списання їх з балансу КП ЖЕО.

Після того, як порядок денний був вичерпаний, голова фракції «Європейська солідарність» Олена Петрина запропонувала підтримати звернення до Президента України та Верховної Ради України два звернення – щодо вирішення питань захисту енергетичної інфраструктури та щодо неприпустимості підвищення акцизів на пальне. Депутати підтримали тільки друге звернення.

46-а сесія Южноукраїнської міської ради VIII скликання була закрита під звуки Державного Гімну України.

 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 43 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання...

Бюджет – 2024 прийнято

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

21 грудня відбулася остання у цьому році 42-а сесія Южноукраїнської міської ради. Перед початком...