Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту
AA

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталія КІМА Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області було проведено комплексну перевірку Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту.

В ході перевірки відпрацьовувались питання планування діяльності, організація роботи з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту, організація оповіщення та інформування керівного складу і населення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій. Особлива увага приділялась діяльності формувань цивільного захисту, створених на базі комунальних підприємств, наявність та роботу автотранспорту та спеціальної техніки в умовах ліквідації надзвичайних ситуацій.

24.04.2024 спільно з територіальними підрозділами ГУ ДСНС проведено практичне відпрацювання ввідної з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із зруйнуванням будівлі у місті з розгортанням сил цивільного захисту громади.

Додатково вивчались питання з організації цивільного захисту населення підприємствами, установами та організаціями громади за їх напрямками діяльності.

Проведені перевірки сил та засобів комунальних підприємств міста, стан техногенної і пожежної безпеки у закладах освіти та охорони здоров’я громади.

За результатами перевірки буде складено відповідний акт, намічено шляхи з усунення виявлених недоліків та покращення ситуації.

 

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...