Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято для підшефних
AA

Свято для підшефних

19 січня, у Водохресне свято, представники ВП «Южно-Українська АЕС» відправилися до своїх підшефних у Рацинську школу-інтернат в сусідньому Вознесенському районі з черговим подарунком. Цього разу ним стане солодкий стіл для 160-ти його вихованців і святковий концерт, підготовлений творчими колективами інформаційно-культурного центру ЮУ АЕС.

Напередодні енергетики доставили в Рацинську школу 60 пар взуття, придбаного на гроші атомників. А артисти станційного Палацу культури представили дітям Новорічну казку. Причому, музичний супровід спектаклю забезпечувала аудіоапаратура, придбана раніше також на кошти, зібрані працівниками енергокомплексу.

Турбота про підростаюче покоління – невід'ємна складова соціальної політики ВП ЮУ АЕС.  Над Рацинською школою-інтернатом колектив підприємства шефствує близько 20 років.  Щорічно на АЕС проводяться добродійні акції на допомогу дітям-сиротам: для них збирають одяг, взуття, книги, настільні ігри, іграшки. За участі колективу енергокомплексу  для дитячого будинку придбані автомобіль, меблі для їдальні, оргтехніка, інтернату передані комп'ютер і принтер, відеомагнітофон, електрична швейна машинка для кабінету трудового виховання, відремонтовано системи водо- і електропостачання, реконструйовано систему теплозабезпечення шкільних корпусів.

Рацинськая школа – не єдина, кому допомагає  колектив енергетиків. За допомогою южно-українських атомників новорічний подарунок – поїздку до Миколаєва для участі в Різдвяних  заходах – цього року отримали вихованці Березківської школи-інтернату Кривоозерського району Миколаївської області. АЕС надала для цього 2 автобуси.  8 січня глава Миколаївської облради Тетяна Демченко від імені депутатського корпусу подякувала генеральному директору відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» Віссаріону Кіму за  участь в організації  дозвілля дітей.


 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...