Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Свято для підшефних

20.01.2010
Відділ роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУ АЕС

19 січня, у Водохресне свято, представники ВП «Южно-Українська АЕС» відправилися до своїх підшефних у Рацинську школу-інтернат в сусідньому Вознесенському районі з черговим подарунком. Цього разу ним стане солодкий стіл для 160-ти його вихованців і святковий концерт, підготовлений творчими колективами інформаційно-культурного центру ЮУ АЕС.

Напередодні енергетики доставили в Рацинську школу 60 пар взуття, придбаного на гроші атомників. А артисти станційного Палацу культури представили дітям Новорічну казку. Причому, музичний супровід спектаклю забезпечувала аудіоапаратура, придбана раніше також на кошти, зібрані працівниками енергокомплексу.

Турбота про підростаюче покоління – невід'ємна складова соціальної політики ВП ЮУ АЕС.  Над Рацинською школою-інтернатом колектив підприємства шефствує близько 20 років.  Щорічно на АЕС проводяться добродійні акції на допомогу дітям-сиротам: для них збирають одяг, взуття, книги, настільні ігри, іграшки. За участі колективу енергокомплексу  для дитячого будинку придбані автомобіль, меблі для їдальні, оргтехніка, інтернату передані комп'ютер і принтер, відеомагнітофон, електрична швейна машинка для кабінету трудового виховання, відремонтовано системи водо- і електропостачання, реконструйовано систему теплозабезпечення шкільних корпусів.

Рацинськая школа – не єдина, кому допомагає  колектив енергетиків. За допомогою южно-українських атомників новорічний подарунок – поїздку до Миколаєва для участі в Різдвяних  заходах – цього року отримали вихованці Березківської школи-інтернату Кривоозерського району Миколаївської області. АЕС надала для цього 2 автобуси.  8 січня глава Миколаївської облради Тетяна Демченко від імені депутатського корпусу подякувала генеральному директору відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» Віссаріону Кіму за  участь в організації  дозвілля дітей.