Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Зробимо нашу громаду чистою!
AA

Зробимо нашу громаду чистою!

Кожен з нас хоче жити в чистому довкіллі. І безперечно всі розуміють, що сміття – це хвороба. По своїй природі  розумна людина хоче захистити себе, свою сім’ю від цієї хвороби. Кожен хоче, але не кожен щось для цього робить. Значним кроком жителів громади до покращення благоустрою - ліквідація стихійних смітників та покращення санітарного стану на території громади.

Звичайно міська  влада для  чистоти в громаді, робить багато. Кожен мешканець знає: щоранку на роботу виходять працівники комунальних підприємств.  Підмітають алеї, дороги, сквери.  Сіттєвози вивозять відходи з кожного контейнера,  з  кожного під’їзду. Уявляєте, що було б, якби цього не робили? Громада просто тонула б в опалому листі, пляшках, обгортках, зламаних речах та кухонних очистках!

Інша справа, що комунальники працюють, а деякі мешканці  громади додають їм роботи. Деякі громадяни вивозять та кидають сміття  де попало, забруднюючи наше чарівне Побужжя. Знищуюче  здорове майбутнє наших дітей.  От і маємо на даний час такий сумний  результат!

Всі ми знаємо чудову українську приказку «Чисто не там де прибирають, а там не смітять». Тільки на мить уявіть,  якщо кожен мешканець  перестане жбурляти на асфальт недопалки, кидати на газони порожні упаковки, «ховати» в кущах пластикові пляшки, на скільки в нашій громаді стане чисто та затишно.      

Потрібно зробити своїм особистим правилом та навчити цьому дітей дотримувати чистоту не тільки у себе вдома але й у спільному нашому домі -  Южноукраїнській  громаді.

Чистота нашої громади залежить від совісті кожного його мешканця.

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...