Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Прибирання снігу
AA

Прибирання снігу

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення протиожеледних заходів.

УВАГА!  Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади закликає адміністративні  будівлі, голів ОСББ, ФОП, власників ( або відповідальних особі)  крамниць, кафе,  ресторанів тощо,  про необхідність своєчасного прибирання територій від снігу та льоду  також прибирати території прилеглі та закріплені за підприємствами, установами, організаціями, усіх форм власності. Під час ожеледиці повинне постійно проводитися розчищення, посипання піщано – сольовою сумішшю або піском та забезпечити пересування громадян. 

При цьому варто не забувати, що за невиконання вимог правил очищення громади  від снігу та ожеледиці передбачена адміністративна відповідальність.

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою тягне за собою адміністративну відповідальність, згідно зі статтею 152 Адміністративного кодексу  України, на громадян – суб’єктів підприємницької діяльності накладається штраф від п’ятнадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ( від 850 до 1700 грн). 

 

Читайте також

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...

Обрізка дерев восени

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Дерева є необхідним джерелом кисню. Адже вони формують придатну для нашого життя атмосферу, екрануют...