Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вимоги утримання територій громади в зимовий період
AA

Вимоги утримання територій громади в зимовий період

Ось і прийшла довгоочікувана зима. Вона принесла з собою чарівний настрій. Зимовий час – чудова пора! У різні роки зима приходить до нас по – різному. Іноді  вона тихо і привітно з’являється одна, а іноді — зі своїми лихими супутниками: морозом, вітром і хуртовиною. З настанням зимового періоду починаються  снігопади, тому першочерговою задачею в утриманні об’єктів благоустрою міста є регулярне прибирання снігу, криги, видалення бурульок. Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади попереджає адміністративних будівель, голів ОСББ, ФОП, власників (або відповідальних осіб) крамниць, кафе, ресторанів  тощо, про відповідальність   за утримання відведених  прилеглих територій у зимовий період.

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою тягне за собою адміністративну відповідальність згідно  ст.152 Адміністративного кодексу України, а саме на громадян – суб’єктів підприємницької діяльності накладається штраф від п’ятнадцяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн.)       

Нагадуємо про те, що під час ожеледиці повинне постійно  проводитися  розчищення, посипання тротуарів, переходів через вулиці, місць зупинки маршрутних транспортних засобів, спусків і підйомів піщано- сольовою сумішшю або піском та забезпечити безпеку пересування громадян.

Інспекція з благоустрою продовжує щоденно здійснювати рейди по перевірці об’єктів благоустрою міста у зимовий період.

Благоустрій громади – це наша спільна справа. Тому не варто чекати, що хтось прийде та прибере. Настав час не говорити, а діяти!

Дякуємо за повагу та розуміння!

 

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...

Обрізка дерев восени

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Дерева є необхідним джерелом кисню. Адже вони формують придатну для нашого життя атмосферу, екрануют...