Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | «Золотий» серпень для працівниці ПАЕС Лесі Свідніцької
AA

«Золотий» серпень для працівниці ПАЕС Лесі Свідніцької

Працівниця Південноукраїнської АЕС Леся Свідніцька, тренер-викладач СК «Олімп», який є структурним підрозділом ВП ПАЕС, майстер спорту України зі спортивного орієнтування,  протягом серпня брала участь у декількох змаганнях різного рівня та завоювала 4 золоті медалі.

Леся Свідніцька стала кращою в категорії Ж-40 (група В) на довгій дистанції Чемпіонату світу зі спортивного орієнтування серед ветеранів, який проходив з 11 по 18 серпня  в Словаччині (м. Кошице). У змаганнях брали участь понад 3300 спортсменів з 41 країни світу. Українська команда налічувала 77 спортсменів, четверо з них - члени клубу спортивного орієнтування «Олімп», який діє на базі спорткомплексу ВП ПАЕС.

Наступні, всеукраїнські, змагання принесли Лесі одразу декілька золотих медалей.  Це був XXII традиційний фестиваль зі спортивного орієнтування серед ветеранів «Майстер». Він проходив 25-27 серпня в с. Власівка Полтавської області. Орієнтувальниця з міста енергетиків стала кращою на дистанціях: нічний старт, довга дистанція, середня дистанція та абсолютною переможницею за підсумком трьох днів змагань.

До южноукраїнської команди, крім Лесі, входили працівники Південноукраїнської АЕС Віктор Ляблін (1 місце - нічний старт, 3 місце - середня дистанція, група Ч-60) та Денис Трушков (2 місце – нічний старт, група Ч-45).

Члени клубу спортивного орієнтування «Олімп» прагнуть залучити до активного способу життя та занять фізичною культурою й спортом дорослих і дітей міста. Вони своїм власним прикладом популяризують цей вид спорту, об’єднуючи відповідальну роботу та активний відпочинок, розумову діяльність і фізичне навантаження.

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...