Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Збір пропозицій від громадськості щодо містобудівного моніторингу
AA

Збір пропозицій від громадськості щодо містобудівного моніторингу

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що відповідно до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 4 та п. 6 розділу І, п. 6 розділу ІІІ Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 01.09.2011 №170, враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 30.11.2022 № 1162 «Про затвердження Програми з розроблення містобудівної документації населених пунктів Южноукраїнської міської територіальної громади на 2023-2028 роки» інформує про початок проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації на місцевому рівні: генеральний план міста Южноукраїнська та генеральний план села Бузьке – щодо аналізу можливості та доцільності внесення змін до раніше розроблених генеральних планів міста Южноукраїнська та села Бузьке та підготовки відповідного аналітичного звіту.

Відділом містобудування та архітектури розпочато збір вихідних даних до аналітичного звіту містобудівного моніторингу, з метою вивчення громадської думки, встановлення розбіжностей, врахування державних та громадських інтересів, забезпечення сталого розвитку території населеного пункту міста Южноукраїнська та села Бузьке. 

З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо розвитку – як окремих об’єктів містобудування та будівництва, використання земельних ділянок, так і територій населеного пункту міста Южноукраїнська та села Бузьке в цілому (зразок заяви).

Прийом пропозицій розпочинається 16 червня 2023 року і триватиме до 29  червня 2023 року.

Обґрунтовані відповідно до вимог чинного законодавства пропозиції подаються в письмовій формі або на електрону адресу фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (із особистим підписом у разі письмового звернення) та контактного номеру телефону. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції в письмовій формі подаються до відділу містобудування та архітектури за адресою: 55002, м. Южноукраїнськ, бульвар Квітковий, 9, кабінет 1, або ж на електронну адресу відділу містобудування та архітектури - mistobud55085@ukr.net

Відповідальна особа: Ічанська Христина Владиславівна – заступник начальника відділу містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради, контактний телефон - 5-50-85. 

Пропозиції подані після 29.06.2023, розглядатись та братись до уваги не будуть.


Зразок заяви по врахуванню пропозицій мешканців та суб’єктів господарської діяльності щодо розвитку окремих об’єктів містобудування та будівництва, використання земельних ділянок та територій населених пунктів села Бузьке

Зразок заяви по врахуванню пропозицій мешканців та суб’єктів господарської діяльності щодо розвитку окремих об’єктів містобудування та будівництва, використання земельних ділянок та територій населених пунктів міста Южноукраїнська

 

Читайте також