Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Його величність футбол!
AA

Його величність футбол!

Шалені емоції та щирість почуттів, непередбачуваність та неймовірна розв’язка, командний дух та справжня самовіддача улюбленій справі – саме так можна охарактеризувати участь вихованців СК «Олімп» у фінальних змаганнях з футболу серед дитячо-юнацьких команд Миколаївської області вікової категорії U-16 на кубок губернатора Віталія Кіма «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ» !!!

До фіналу змагань Першої ліги, який відбувся у неділю 21 травня у м. Миколаєві, увійшли 4 команди: СДЮСШОР (м. Миколаїв), ДЮСШ (смт. Казанка), команда вихованців Кривоозерського ліцею №1 та СК «Олімп» (м. Южноукраїнськ).

Для виявлення переможця турніру кожній з команд треба було зіграти по 3 матчі за коловою системою. Відверто кажучі, майже всі футбольні фахівці, присутні у цей день на змаганнях, одноголосним фаворитом турніру вважали команду міста Миколаєва. І воно то не дивно: спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа з футболу, у складі якої працюють 14 досвідчених тренерів, неабиякий досвід вихованців щодо участі у чемпіонатах України з футболу в еліт лізі та вищій лізі ДЮФЛУ серед вікових категорій U-14, U-15, U-16, U-17.

Але у футболі не завжди перемагає той, хто краще володіє м'ячем на полі. Сила духу, самовіддача заради товарищів по команді та справжня єдність, коли «один за всіх і всі за одного» – складові успіху не тільки на футбольному полі, а й у житті!!!

Саме це і стало запорукою перемоги южноукраїнських хлопців

на турнірі з футболу під символічною назвою

«РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ» !!!

Вирішальний матч змагань за 1 місце з командою СДЮСШОР (м. Миколаїв) став справжнім випробуванням на міцність не тільки для гравців, а й для тренерів обох команд! М’яч, забитий нам суперниками у першому таймі, здавалося лише тільки об’єднав южноукраїнську команду у своєму прагненні здобути перемогу! Саме зібраність  гравців, холоднокровність у прийнятті рішень та довіра один одному дозволили зрівняти рахунок наприкінці другого тайму, що майстерно та технічно зробив гравець нашої команди Олег Кептя. Переможця матчу визначала серія післяматчевих пенальті, яка закінчилась з рахунком 7:6 на користь южноукраїнців !

За результатами турніру суддівська колегія змагань нагородила індивідуальними призами 2 гравців нашої команди: капітана команди СК «Олімп» Буркун Андрія як кращого гравця турніру та Кептя Олега як найкращого гравця фіналу!!!

Всі учасники змагань також отримали пам’ятні подарунки на згадку про це свято спорту! В свою чергу ми щиро дякуємо всім людям, причетним до організації цього спортивного заходу для дітей та молоді. Слова величезної подяки асоціації футболу Миколаївської області та особисто її керівнику Олександру Станіславовичу Пасічному за прикладені максимальні зусилля щодо розвитку дитячого та юнацького футболу на Миколаївщині! Найтепліші слова подяки губернатору Миколаївської області Віталію Олександровичу Кіму за розуміння великої ролі занять спортом у становленні молодого покоління нашої Держави та всебічну підтримку сфери фізичної культури та спорту у такі непрості для всіх нас часи!

ТІЛЬКИ ТАК!

ТІЛЬКИ ВСІ РАЗОМ!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Переможці змагань - команда СК «Олімп» м. Южноукраїнськ – володарі Кубку губернатора Віталія Кіма з футболу серед дітей 2007-2008 р.н. (Перша ліга)

«РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ»

Склад команди: Серьогін Андрій (воротар), Буркун Андрій (капітан команди), Прокопець Роман, Беркань Олег, Ісаєнко Владислав, Повознюк Михайло, Плетенець Микита, Борисенко Олександр, Єкушенко Олександр, Кептя Олег, Шепель Данило, Гречаний Дмитро, Чумак Єгор, Зав’ялов Денис, Бойко Сергій, Цепордей Максим, Чекамов Ілля

Вітаємо всіх гравців СК «Олімп» та тренера команди Яроховича Сергія Павловича! Дякуємо хлопцям за справжній чоловічий футбол, командний дух та вольовий характер на шляху до перемоги!

 

 

 

Читайте також

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

ПЛАВАННЯ В період з 7 по 9 квітня команда юних вихованців відділення плавання СК «Олімп» УСО ВП П...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

18 березня змагальний сезон 2023 року успішно розпочали вихованці секції спортивного орієнтування СК...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

ФУТЗАЛ 12 березня в спорткомплексі «Олімп» відбулися чергові матчі чемпіонату Миколаї...

Його величність – футбол

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

5 березня 2023 року в ігровій залі спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС відбулися ігри 5-г...