Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Тільки так! Тільки разом! Тільки в єдності наша сила!
AA

Тільки так! Тільки разом! Тільки в єдності наша сила!

В період з 16 по 19 березня у місті Броварах Київської області відбувся чемпіонат України з плавання серед юнаків 2009-2010 р.н. та дівчат 2010-2011 р.н.

Головним завданням спортивного заходу було виявлення найсильніших плавців нашої Держави та відбір кандидатів до збірної команди України серед спортсменів цієї вікової групи.

Саме з цією метою на базі  фізкультурно-оздоровчого закладу «Плавальний басейн «Купава» і зібралися 256 юних плавців з 49 команд-представників 20 регіонів нашої країни.

Миколаївська область на чемпіонаті України була представлена вихованцями южноукраїнської секції плавання спортивного комплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС у складі 3 дівчат та 4 хлопців.

Звісно, що на змаганнях такого рангу, участь в яких приймають учні-спортсмени ДЮСШ, СДЮШОР, ШВСМ (школи вищої спортивної майстерності) з кваліфікацією     не нижче II спортивного розряду, рівень конкуренції досить високий. При цьому треба додати, що з метою відбору до збірної команди України, на цей офіційний старт приїхали також всі найсильніші спортсмени цієї вікової групи, які на даний час живуть та тренуються за кордоном у зв’язку із триваючою широкомасштабною збройною агресією на території нашої Держави.

Розуміючи рівень конкуренції, всі нюанси підготовки та умови роботи під час воєнного стану, тренерсько-викладацький склад южноукраїнської секції плавання        СК «Олімп» зробив все можливе і неможливе)) для того, щоб наші спортсмени на найвищому рівні представили Миколаївщину на чемпіонаті України. 

Ми пишаємося нашими «олімпівцями» !

Три золоті медалі чемпіонату України з плавання серед дівчат 2010-2011 р.н.!

Філімонова Ольга – саме ця дівчинка, наша маленька южноукраїнська «золота рибка» тричі піднімалася на п’єдестал пошани чемпіонату України в м. Броварах!

1 місце на дистанції 100м батерфляєм!

1 місце на дистанцій 200м батерфляєм!

1 місце в багатоборстві (!), яке визначається за сумою набраних очок на трьох дистанціях (батерфляєм та 200м комплексним плаванням, на якій наша спортсменка була 5-ою серед 104 дівчат)!!!

Це неймовірний успіх!

Успіх, який став можливим тільки завдяки злагодженій роботі команди – самої спортсменки, тренерів-викладачів з плавання СК «Олімп» Суворкіної Лариси Михайлівни та Дозорцевої Олександри В’ячеславівни, батьків нашої юної чемпіонки та всіх-всіх людей, які роблять все можливе та неможливе, щоб наші діти мали умови для продовження тренуватися та готуватися до змагань!

Щиро вітаємо також всіх наших спортсменів, які зайняли 8 місце серед 34 команд, заявлених в  комбінований змішаній естафеті 4х50 м та 13 місце серед 38 команд в  естафеті 4х50 м вільним стилем. Склад нашої естафетної команди: Філімонова Ольга, Коломійчук Софія, Волошин Максим, Фомічов Михайло!

Тільки так!  Тільки разом!

ТІЛЬКИ В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!

 

 

Читайте також

Його величність футбол!

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Шалені емоції та щирість почуттів, непередбачуваність та неймовірна розв’язка, командний дух т...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

ПЛАВАННЯ В період з 7 по 9 квітня команда юних вихованців відділення плавання СК «Олімп» УСО ВП П...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

18 березня змагальний сезон 2023 року успішно розпочали вихованці секції спортивного орієнтування СК...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

ФУТЗАЛ 12 березня в спорткомплексі «Олімп» відбулися чергові матчі чемпіонату Миколаї...

Його величність – футбол

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

5 березня 2023 року в ігровій залі спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС відбулися ігри 5-г...