Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вільні земельні ділянки в Южноукраїнську - на аукціон
AA

Вільні земельні ділянки в Южноукраїнську - на аукціон

Засідання комісії з питань продажу вільних земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах в межах Южноукраїнської міської територіальної громади.

В четвер, 6 жовтня 2022 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Горностая було проведено засідання комісії з питань продажу вільних земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах в межах Южноукраїнської міської територіальної громади.

Комісією розглянуті перспективи продажу земельної ділянки як об’єкта речового права та права оренди земельних ділянок для комерційного використання. Визначений перелік земельних ділянок, право оренди яких можна буде придбати шляхом участі в земельних торгах, визначена земельна ділянка, яка буде доступна для продажу із оформленням права власності покупця.

Також розроблена стратегія розширення можливостей підприємців міста та громади щодо відведення земельних ділянок під проекти різного направлення бізнесу та визначені земельні ділянки із широкими можливостями такого використання. Надані відповідні доручення про початок робіт з даного напрямку.

Детальна інформація щодо проведення земельних торгів по кожному об’єкту буде з’являтися на офіційному сайті ради відповідно до визначення дати проведення аукціону.

 

 

 

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...