Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету

15 серпня відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Олександра Акуленка та за участі 11 членів виконавчого комітету з 18-ти. Порядок денний налічував 17 питань. 

Традиційно засідання виконавчого комітету розпочалося з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

На засіданні було затверджено Порядок надання разових послуг у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (Надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» у новій редакції.

Також прийнято низку рішень соціального направлення, а саме: про надання матеріальної допомоги та про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 14.07.2021 №229 «Про затвердження Порядків використання коштів з бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади на виконання Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на 2021-2023 роки».

Членами виконавчого комітету розглянуто проєкти рішень щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами двом фізичним-особам підприємцям та прийнято відповідні рішення. 

Затверджено зразок (ескізу) надмогильної споруди загиблим військовослужбовцям на Алеях Слави на території Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області.

Затверджено схеми розміщення місць поховань на Алеї Слави на території кладовища смт. Костянтинівка та села Бузьке Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області.

Затверджено Положення про порядок використання спеціалізованих шкільних автобусів, які перебувають на балансі Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка.
Також прийняті рішення про надання жилих приміщень та про взяття на квартирний облік. 

Під час засідання прийнято рішення про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради працівників сфери освіти.

Були ухвалені рішення, що стосувались захисту прав дітей.

Загалом членами виконавчого комітету розглянуто та більшістю голосів прийнято 16 рішень.

 

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...