Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету

27 лютого відбулося засідання виконавчого комітету за участі 13 його членів та під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради. Порядок денний налічував 35 питань, з яких 16 стосувалися захисту прав дітей.

Члени виконкому на засіданні затвердили перелік видів громадських та оплачуваних суспільно корисних робіт для засуджених до кримінального покарання у вигляді таких робіт та для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді таких робіт. Також було прийнято рішення про забезпечення роботи логопедичних пунктів в закладах загальної середньої та дошкільної освіти комунальної власності нашої громади, про затвердження Меморандумів про співпрацю, укладених виконавчим комітетом у 2023 році, та Порядку організації надання соціальних послуг на території громади.Одноголосно підтриманий Порядок надання одноразової матеріальної допомоги на лікування, оздоровлення в санаторно-курортних закладах ветеранам війни та військовослужбовцям. Цим Порядком передбачені одноразові виплати від 5 000 до 50 000 гривень на лікування, в залежності від ступеня тяжкості поранення, контузії чи каліцтва, а також одноразова виплата в розмірі 10 000 грн. на оздоровлення в санаторно-курортних закладах воїнам, здоров’ю яких була заподіяна шкода в період проходження військової служби.

Члени виконкому підтримали низку рішень про взяття на квартирний облік, про надання житлових приміщень, про надання згоди на переведення з нежитлового фонду до житлового приміщення, розташованого у будинку № 6А по вул. Європейській, про основні завдання цивільного захисту громади на 2024 рік.

На доопрацювання був відправлений проєкт цільової Програми виконання судових рішень про стягнення коштів з Южноукраїнської міської ради та виконавчих органів Южноукраїнської міської ради на 2024-2026 роки.

Загалом були прийняті рішення по всім 35 проєктам, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...