Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася презентація книги молодого письменника Марка Рудневича «Я з Небесної Сотні»
AA

Відбулася презентація книги молодого письменника Марка Рудневича «Я з Небесної Сотні»

З 2 до 4 березня  в міській бібліотеці для дорослих відбулася презентація книги молодого письменника Марка Рудневича «Я з Небесної Сотні».

Присутні на заході ознайомилися зі змістом повісті, героєм якої є 19 – річний студент  Макс зі Сміли. Він легко й відверто оповідає про своє життя, навчання, однокурсників, родину, свою кохану дівчину Іванку.

Але стається Майдан, Макс зі своїм другом-однолітком їде до Києва.

Зрештою,  це повість про три вирішальні доби на Майдані. Прочитавши книгу, ви згадаєте все, ще раз переживете ті тривожні лютневі дні, мабуть, будете плакати, і ще довго пам’ятатимете простого хлопця зі щирою душею – Макса зі Сміли...

Бажаючих ознайомитися з книгою М. Рудневича « Я з Небесної Сотні», що була отримана бібліотекою за державною програмою «Українська книга», чекаємо за адресою: м. Южноукраїнськ, пр. Незалежності, буд. 5 кв. 73 ( бібліотека для дорослих).

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...