Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 7 сесія Южноукраїнської міської ради. Результати поіменного голосування
AA

Відбулася 7 сесія Южноукраїнської міської ради. Результати поіменного голосування

3 березня   відбулася 7 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Віктора Пароконного.

В роботі сесії взяли участь 29 депутатів міської ради, депутат Миколаївської обласної ради Валерій Колесніков,  Іванівський  сільський голова Віктор Семенов, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Кольчак, керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Ірина Головченко,  начальник Южноукраїнського відділу Первомайської місцевої прокуратури Валентина Свінтковська та мешканці міста.

Міська рада затвердила Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ», міську Програму охорони довкілля та раціонального природокористування міста Южноукраїнська 2016-2020 роки  та внесено доповнення до заходів міської комплексної Програми  «Турбота» на 2013-2017 роки стосовно забезпечення надання одноразової матеріальної допомоги демобілізованим учасникам антитерористичної операції.

Внесено зміни до  Регламенту Южноукраїнської міської ради VII скликання в частині прийняття рішень, видів та способів голосування.

Внесено зміни до Положення про постійні комісії Южноукраїнської міської ради VIІ  скликання в частині покладання функцій щодо здійснення  контролю за дотриманням вимог частини першої статті 59 1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» стосовно надання  міському голові, секретарю, депутату Южноукраїнської міської ради консультації та роз’яснення щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками.

Внесено зміни до рішення Южноукраїнської міської ради від 11.12.2015 №7 «Про утворення постійних комісій Южноукраїнської міської ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій» - головою  постійної комісії міської ради з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту, соціального захисту населення та  засобів масової інформації  обрано Захарову Олену Вікторівну.

З метою розширення можливостей реалізації права громадян на звернення до Южноукраїнської міської ради із застосуванням ефективних новітніх методів затверджено  Положення про порядок розгляду електронних петицій.

 Депутатами міської ради затверджено перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які не підлягають приватизації (відчуженню) в 2016 році.

Прийнято рішення  про упорядкування структури та чисельності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради.

Внесено зміни до рішення Южноукраїнської міської ради від 30.05.2013 №928 «Про створення Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська» , а саме: затверджено  Положення про Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська в новій редакції та  Перелік адміністративних послуг, що надаються виключно через Центр.

Заслухано звіт щодо здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами Южноукраїнської міської ради у 2015 році.

Також, внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2016 рік та зміни і  доповнення до рішення Южноукраїнської міської ради від 25.06.2015   № 1550 «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів та затвердження Положень про місцеві податки і збори».

Міською радою прийняті рішення про приватизацію житла, про попереднє погодження розміщення  стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті.

Депутати міської ради підтримали звернення до депутатів Костянтинівської селищної ради, Іванівської сільської ради, до керівництва Арбузинського району та голови Миколаївської обласної державної адміністрації стосовно проблеми побутових відходів.

РЕЗУЛЬТАТИ ПОІМЕННОГО ГОЛОСУВАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТА ДЕПУТАТІВ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VII СКЛИКАННЯ (ЗАГАЛЬНИЙ РЕЄСТР ПРИЙНЯТИХ РІШЕНЬ) 7 СЕСІЇ ВІД 03.03.2016

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...