Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В Южноукраїнській  СМСЧ № 2 відбулася  лікарняна конференція за участю спеціалістів медичної частини
AA

В Южноукраїнській  СМСЧ № 2 відбулася  лікарняна конференція за участю спеціалістів медичної частини

На конференції начальником ДЗ СМСЧ № 2 Стахорською О.В. доведено оперативну інформацію щодо роботи медсанчастини.

Юрисконсультом медсанчастини висвітлені питання антикорупційного законодавства, визначені вимоги про заповнення декларацій керівниками структурних підрозділів і матеріально відповідальними особами.

З презентацією на тему: «Поліпшення виявлення онкопатології лікарями акушер – гінекологами» виступив лікар акушер гінеколог Клос А.Р, який розповів колегам про шляхи покращення виявлення онкопатології у жінок. Лікарі акушер – гінекологи ДЗ СМСЧ № 2 на протязі лютого 2016 р. підвищили кваліфікацію з питань онкології на короткотривалих курсах на робочому місті в обласному онкологічному диспансері. Під час проведення навчань розширені знання з нормативної бази, розглянуті питання покрашення стану надання медичної допомоги онкологічним хворим, шляхи виконання програм з онкології. Значна увага приділялась сучасним методам профілактики, клінічного обстеження діагностики візуальних форм злоякісних новоутворень та передпухлинних захворювань. Також суттєво допомагає придбання практичних навиків в роботі.

Колектив ДЗ СМСЧ № 2 висловлює вдячність обласному позаштатному онкологу, головному лікарю облонкодиспансеру Терзійському М.В. за підвищення кваліфікації фахівців медсанчастини.

В доповіді зав. дитячою поліклінікою Качуровської Ж.Д в презентації «Епіднагляд за поліоінфекцією в Україні» докладчик наглядно розповіла про загрозу на розповсюдження поліоінфекції в Україні та подякувала колегам за проведену роботу під час проведення додаткових трьох турів вакцинації проти поліомієліту.  

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...