Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В НКП ЮМЦПМСД кадрові зміни
AA

В НКП ЮМЦПМСД кадрові зміни

В некомерційному комунальному підприємстві «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» відбулись кадрові зміни. Заступником директора з питань медичного обслуговування призначено Романа Кучківського. Його попередник Володимир Смирнов не залишає підприємство, відтепер він працюватиме лікарем-терапевтом. Рішення залишити відповідальну посаду було прийнято ним самостійно.

Володимир Михайлович Смирнов має дві вищі атестаційні категорії по організації охорони здоров’я та терапії і протягом більше трьох десятиріч обіймав керівні посади в медичних закладах міста енергетиків. Організаторську роботу він успішно суміщав з практичною лікарською діяльністю (займався медичним обслуговуванням вагітних).

Смирнов В.М. – справжній професіонал. Він відповідальний, користується заслуженим авторитетом у колег та керівництва, вимогливий не тільки до підлеглих, а й в першу чергу до себе. Його кредо: «Приймати всі рішення і працювати потрібно виключно у законному полі!».

Володимир Михайлович протягом багатьох років був незмінним наставником молодих спеціалістів. Серед інших, від нього отримав корисний досвід та необхідні для керівника знання його наступник – Роман Кучківський, який у минулому році пройшов курси спеціалізації з організації управління охорони здоров’я.

Хочемо подякувати йому за плідну співпрацю. Сподіваємось, що на своїй новій посаді він принесе ще багато користі мешканцям нашої громади.

 

 

Читайте також

 Шановні Почесні донори!

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

14 червня відзначається Всесвітній день Донора крові. Бюджетом Южноукраїнської міської територіал...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.04.2021 № 324 за 2023 рік

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Бюджетом Южноукраїнської міської територіальної громади з 01.01.2023 по 31.12.2023 (далі – зві...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській мі...

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні заходи посилюють

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні...