Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В НКП ЮМЦПМСД кадрові зміни

11.07.2022
Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

В некомерційному комунальному підприємстві «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» відбулись кадрові зміни. Заступником директора з питань медичного обслуговування призначено Романа Кучківського. Його попередник Володимир Смирнов не залишає підприємство, відтепер він працюватиме лікарем-терапевтом. Рішення залишити відповідальну посаду було прийнято ним самостійно.

Володимир Михайлович Смирнов має дві вищі атестаційні категорії по організації охорони здоров’я та терапії і протягом більше трьох десятиріч обіймав керівні посади в медичних закладах міста енергетиків. Організаторську роботу він успішно суміщав з практичною лікарською діяльністю (займався медичним обслуговуванням вагітних).

Смирнов В.М. – справжній професіонал. Він відповідальний, користується заслуженим авторитетом у колег та керівництва, вимогливий не тільки до підлеглих, а й в першу чергу до себе. Його кредо: «Приймати всі рішення і працювати потрібно виключно у законному полі!».

Володимир Михайлович протягом багатьох років був незмінним наставником молодих спеціалістів. Серед інших, від нього отримав корисний досвід та необхідні для керівника знання його наступник – Роман Кучківський, який у минулому році пройшов курси спеціалізації з організації управління охорони здоров’я.

Хочемо подякувати йому за плідну співпрацю. Сподіваємось, що на своїй новій посаді він принесе ще багато користі мешканцям нашої громади.