Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» відбулася оперативна нарада
AA

В КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» відбулася оперативна нарада

На нараді були присутні директор КНП «ЮМБЛ» Сергій Лупов та завідуючі всіх структурних підрозділів медичного закладу.

Під час наради завідуюча відділення нефрології та діалізу Сергієнко Анастасія Олександрівна звітувала про роботу відділення  за 2022-2023рр.

Відділення нефрології та діалізу  оснащене апаратами для проведення гемодіалізу - Fresenius 5008S у кількості 5 апаратів та спеціалізованою сертифікованою системою очищення води для гемодіалізу   із системою зворотного осмосу AquaBplus B2.

Наразі відділення надає послугу амбулаторного гемодіалізу 14 пацієнтам. З них жителі Южноукраїнської територіальної громади – 13 пацієнтів та 1 пацієнт житель с.Садове, Арбузинського району. Пацієнти отримують процедуру 3 рази на тиждень тривалістю 4 години. Відділення працює у 2 діалізні зміни.

Регулярно до нас звертаються гості міста за послугою «гостьового діалізу», тобто отримання процедури на період перебування у місті, яку ми з радістю їм надаємо.

У 2022 році на базі відділення проведено 2380 процедур програмного гемодіалізу, у 2023р- 990 процедур.

Для пацієнтів процедура програмного гемодіалізу є повністю безоплатна та забезпечується програмою медичних гарантій: процедура гемодіалізу, спектр необхідних лабораторних аналізів анемії, діагностика водно-електролітних порушень, допомога при невідкладних станах.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...