Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У травні 2021 року заплановано проведення 6-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху ООН
AA

У травні 2021 року заплановано проведення 6-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху ООН

Генеральною Асамблеєю ООН на 74-й сесії була прийнята Резолюція А/74/L.86 «Підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі», відповідно до якої 2021-2030 роки проголошуються Другим десятиліттям дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху. Глобальною метою Десятиліття є скорочення кількостей смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод на 50 відсотків до 2030 року.

Світовим співтовариством розпочато низку заходів, спрямованих на якісне поліпшення ситуації з проблемою дорожньо-транспортної аварійності. У травні 2021 року заплановано проведення 6-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху ООН.

В Україні у два етапи буде проведено щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху (далі – Тиждень), який сприятиме реалізації глобальної мети Десятиліття.

З 17 по 23 травня 2021 року в Україні буде проведено 1-й етап Тижня, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на український дорогах і пошуку шляхів їх подолання.

З урахуванням необхідності забезпечення належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (СОVID-19) - переважна більшість заходів у рамках Тижня проводитиметься у дистанційному форматі.

Більш детальну інформацію про Тиждень можна отримати з наступних джерел:

До Вашої уваги Загальний План заходів з проведення 1-го етапу Тижня

 

 

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...