Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Старт нового навчального року в Унівеситеті третього віку!
AA

Старт нового навчального року в Унівеситеті третього віку!

Після тривалої перерви нарешті стартував новий навчальний рік в «Університеті третього віку» комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» з урахуванням усіх складних викликів і безпекової ситуації.

Протягом останнього часу з 2020 року університет працював в умовах карантину он-лайн. Звичайно, це була обмежена кількість факультетів. Потім почалася війна і навчання відійшло на другий план. Але життя не стоїть на місці . Наші літні мешканці громади прагнуть знань і спілкування.

«Університет третього віку» сповідує активну життєву позицію, спонукає відчути смак життя, усі його барви і ділитися цим з якомога більшою кількістю людей. Нашою метою є адаптація покоління людей старшого віку до сучасного суспільного життя, сприяння зайнятості та об’єднанню, розширення світогляду, організація такої діяльності, що створює умови для спілкування, самореалізації та активної участі в житті.

У жовтні розпочали свою роботу факультети: «Українська мова», «Психологія», «Плавання», «Основи комп’ютерної грамотності», «Образотворчого мистецтва», «Медико-валологічний» (м. Южноукраїнськ), «Сучасна українська пані» (с. Іванівка і с. Панкратове) та «Правовий простір» (смт Костянтинівка). Загальна кількість студентів - 189 осіб. Ця соціально-педагогічна послуга користується великою популярністю серед людей похилого віку і, на жаль, не може одночасно охопити усіх бажаючих відвідувати факультети. Однак ми пам’ятаємо про кожного бажаючого відвідувати «Університет третього віку» і запрошуємо записуватися на наступний навчальний рік.

Звертатися за адресою бул Квітковий 4, каб. 3 або за тел.: 5-55-37 та моб.: 0689451900.

 

 

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

Лекція у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

  Сьогодні у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соці...

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної...

Прогулянки природничого характеру у  відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З настанням теплої погоди для вихованців групи денного догляду відділення комплексної реабіліта...