Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Старт нового навчального року в Унівеситеті третього віку!

08.11.2023
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Після тривалої перерви нарешті стартував новий навчальний рік в «Університеті третього віку» комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» з урахуванням усіх складних викликів і безпекової ситуації.

Протягом останнього часу з 2020 року університет працював в умовах карантину он-лайн. Звичайно, це була обмежена кількість факультетів. Потім почалася війна і навчання відійшло на другий план. Але життя не стоїть на місці . Наші літні мешканці громади прагнуть знань і спілкування.

«Університет третього віку» сповідує активну життєву позицію, спонукає відчути смак життя, усі його барви і ділитися цим з якомога більшою кількістю людей. Нашою метою є адаптація покоління людей старшого віку до сучасного суспільного життя, сприяння зайнятості та об’єднанню, розширення світогляду, організація такої діяльності, що створює умови для спілкування, самореалізації та активної участі в житті.

У жовтні розпочали свою роботу факультети: «Українська мова», «Психологія», «Плавання», «Основи комп’ютерної грамотності», «Образотворчого мистецтва», «Медико-валологічний» (м. Южноукраїнськ), «Сучасна українська пані» (с. Іванівка і с. Панкратове) та «Правовий простір» (смт Костянтинівка). Загальна кількість студентів - 189 осіб. Ця соціально-педагогічна послуга користується великою популярністю серед людей похилого віку і, на жаль, не може одночасно охопити усіх бажаючих відвідувати факультети. Однак ми пам’ятаємо про кожного бажаючого відвідувати «Університет третього віку» і запрошуємо записуватися на наступний навчальний рік.

Звертатися за адресою бул Квітковий 4, каб. 3 або за тел.: 5-55-37 та моб.: 0689451900.