Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Репродуктолог у місті
AA

Репродуктолог у місті

Сьогодні на обліку з безпліддя у жіночій консультації КНП «ЮМБЛ» перебувають 25 жінок віком від 25 до 42 років. Міські лікарі у боротьбі з безпліддям нещодавно об’єднали свої зусилля з київськими фахівцями з приватної клініки «Мати та дитина».

У лютому цього року у Южноукраїнськ приїжджали репродуктолог та уролог-андролог, оглянули більше двадцяти пацієнтів, надали рекомендації, призначили лікування. 1 червня у жіночої консультації відбувся других візит репродуктолога – лікаря вищої категорії, кандидата медичних наук Тетяни Продан. На прийом до неї прийшли до двадцяти жінок, три з них вже лікуються у клініці «Мати та дитина». Вже є результати лікування: у двох жінок настала вагітність, у третьому випадку значно покращився стан здоров’я, пацієнтка на шляху до бажаного материнства.

Тетяна Продан також прочитала лекцію для лікарів з діагностики та лікування розповсюдженої серед жінок патології, відповіла на низку питань. Міські лікарі планують подальше співробітництво із фахівцем, тож репродуктолог навідуватиметься до нас приблизно раз на квартал.
КНП «ЮМБЛ» не зупиняється на цьому: в планах запрошення та тісна взаємодія з лікарями інших направлень.

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...