Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про заборону складування сміття, будівельних відходів, гілля у не встановлених для цього місцях
AA

Про заборону складування сміття, будівельних відходів, гілля у не встановлених для цього місцях

Шановні мешканці громади!

Інспекцією з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади проводиться обстеження території громади з приводу дотримання вимог «Правил благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади».

Просимо  керівників  підприємств,  організацій,  установ, голів  ОСББ, ФОП, власників ( або відповідальні особи) крамниць, кафе, ресторанів та мешканців громади відповідально ставитись до проблеми засмічення нашої громади, не залишати сміттєві пакети у місцях, які не відведенні для цього, не захаращувати будівельними матеріалами та сміттям, гіллям, своєчасно скошувати траву, бур’яни.    

Особи, які порушують Правила благоустрою та залишатимуть побутове сміття, складуватимуть будівельними матеріалами та інше у невідведених для цього місцях, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому, давайте разом подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання порядку – це запорука здоров’я  і краси нашої громади.

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...