Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Прибирання прилеглої території
AA

Прибирання прилеглої території

За установами, організаціями, підприємствами всіх форм власності закріплені прилеглі території.  Прилегла територія повинна утримуватися згідно  правил благоустрою. А саме, тут необхідно виконувати  комплекс  заходів з благоустрою: прибирання сміття, чистка тротуарного покриття від трави,  бруду;  догляд за клумбами та газонами, утримування  кущів  та дерев у належному стані, своєчасне  скошення трави,  ліквідація карантинних  бур’янів  тощо.

В теплий період  року  особливі проблеми створює  трава,  наприкінці  літа  та  восени – карантинні  бур’яни.  Южноукраїнська міська територіальна громада звертає увагу   керівників установ, організацій, підприємств, власників об’єктів   торгівлі щодо  своєчасного викошування  трави і  утримування  території відповідно до правил благоустрою. Зокрема, прилегла  територія  - це 15 метрів від установи, організації, підприємства, об’єкту торгівлі або територія  до упора в територію іншої   установи, організації, підприємства, об’єкта торгівлі чи бордюрний камінь дороги.  Такі норми встановлені  правилами благоустрою. Ігнорування  правил благоустрою тягне за собою притягнення  до адміністративної відповідальності та  вагомого  штрафу.

Це  саме стосується  і громадян  –  мешканців приватних осель, прилегла  територія  або  в даному випадку - придворова територія обов’язково повинна  утримуватися в належному стані.

 

 

 

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...